ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ


Το προϊόν είναι απολύτως καταπληκτικό!

Έχω τοποθετήσει μία συσκευή σε κάθε μία από τις δύο ανδρικές τουαλέτες κι έχω λάβει τόσα θετικά σχόλια, που μας ενδιαφέρει πλέον να αγοράσουμε τις δύο αυτές συσκευές που χρησιμοποιούμε τώρα με χρησιδάνειο. Μάλιστα το πιο πιθανό είναι να προχωρήσουμε σε αγορά άλλων δύο, νέων συσκευών, το νέο έτος.

Ευχαριστούμε πολύ!
Diana Roberts MBICSc Housekeeping Manager, The Facilities Management Team
Volkswagen Group UK Limited Yeomans Drive
Blakelands Milton Keynes MK14 5AN


 

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Ecobreeze!

Βρήκαμε τη διαδικασία εγκατάστασης εύκολη χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρία. Είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς το ότι δεν χρειάζεται να αντικαθιστούμε μπαταρίες στη συσκευή και η διαδικασία αντικατάστασης των φίλτρων και των δοχείων αρωμάτων δεν μπορούσε να είναι ευκολότερη.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το Ecobreeze κι αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από τα θετικά σχόλια του προσωπικού μας όσο και των επισκεπτών μας.

Steve Kirk - Health, Safety and Environmental Facilities Manager της Bunzl, Manchester
08/01/2015


Η ASDA είναι άκρως εντυπωσιασμένη με την απόδοση των μονάδων Ecobreeze.Το αποτέλεσμα των δοκιμών ήταν εξαιρετικό  και σε αυτή τη βάση, αποφασίσαμε να τα  βάλουμε  προς πώληση σε όλα τα καταστήματά μας.

Sue Smithies - Επικεφαλής λειτουργιών ASDA  σε Αγγλία και Ουαλία.
02/12/2015


Έχω εγκαταστήσει  το Ecobreeze στο δωμάτιο  φύλαξης των άπλυτων ρούχων μας διότι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν πολλές οσμές εκεί λόγω της φύσης των  λερωμένων ρούχων των ηλικιωμένων.Το προϊόν είναι καταπληκτικό και το προσωπικό του πλυντηρίου μου είναι πολύ χαρούμενο.

Πρέπει επίσης να προσθέσω ότι, οποιαδήποτε άλλα αρωματικά συστήματα έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, απαιτούν μπαταρίες οι οποίες έχουν μεγάλο κόστος και απαίτηση έξτρα χρόνου γιατί θα πρέπει κάποιος να παρακολουθεί τις συσκευές και να αντικαθιστά τις μπαταρίες. Βρήκα εξαιρετικό το ότι μπορώ να ελέγχω το επίπεδο του αρώματος σε τακτά χρονικά διαστήματα  αντί να έχω τον νου μου να αντικαθιστώ τις μπαταρίες σε τυχαίες χρονικές στιγμές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου και από το προσωπικό μου.

Christi Kempa - Υπεύθυνη καθαριότητας του γηροκομείου Clark Retirement Community
30/01/2017


Από τότε που ο σταθμός CityFM προμηθεύτηκε από την  ASDA το Ecobreeze, οι τουαλέτες που έχουμε για τους πελάτες μας μυρίζουν θαυμάσια.

Πέρα από αυτό, η λειτουργία του Ecobreeze να αφαιρεί τις πτητικές οργανικές ενώσεις που προέρχονται από το άρωμα έχει ως αποτέλεσμα να μην λαμβάνουμε παράπονα από αλλεργικούς πελάτες ,στους οποίους δεν αρέσουν καθόλου συστήματα που απλά καλύπτουν τις οσμές με μεγάλες ποσότητες αρωμάτων.
Έχω ακούσει ο ίδιος πελάτες μας να λένε πόσο ωραία μυρωδιά έχουν οι τουαλέτες  μας σε σχέση με άλλους ανταγωνιστές και με κάνει να νιώθω υπερήφανος για τη συνεργασία μου με το Ecobreeze.

Tracey Rogers - Υπεύθυνος λειτουργίας CITY FACILITIES UK
12/03/2018