ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Που μπορω να το αγορασω ;

Το Ecobreeze και τα πακέτο ανταλλακτικών Refill Pack διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη Megacycle.
Μπορείτε να το αγοράσετε εύκολα με λίγα κλικ ή ένα τηλεφώνημα στο Megacycle Store.
Το Ecobreeze είναι διαθέσιμο και με τη μορφή συμφωνίας χρησιδανείου. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες!


Είναι το Ecobreeze φιλικο προς το περιβαλλον ;

Το Ecobreeze λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια κι έτσι μειώνει τη χρήση των μπαταριών. Όλα τα φιαλίδια των αρωμάτων του Ecobreeze είναι ανακυκλώσιμα.
Επίσης, το μικροφίλτρο είναι πλενόμενο και ανακυκλώσιμο, ενώ το φίλτρο άνθρακα είναι μη τοξικό και μπορεί να απορριφθεί στους κοινούς κάδους απορριμάτων.

Ποσο συχνα χρειαζεται το Ecobreeze αναπληρωση των αναλωσιμων του & αλλαγη των ανταλλακτικων του;

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε όταν τελειώνει το άρωμα, ακριβώς τότε να χρειάζεται και αλλαγή στο φίλτρο άνθρακα. Δεν χρειάζεται να τα αγοράζετε ξεχωριστά, τα προμηθεύεστε όλα με το σετ ανταλλακτικών Refill Pack του Ecobreeze κάθε 6 -8 εβδομάδες, χρόνος που εξαρτάται από την τοποθεσία, τις ρυθμίσεις και την κατάσταση του χώρου. Παρακαλούμε ανατρέξτε στον οδηγό επισκευής ή επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.


Ποιο ειναι το κοστος λειτουργιας;

Η ηλεκτρική κατανάλωση του Ecobreeze είναι λιγότερη από 5 WATT,  όσο δηλαδή καταναλώνει περίπου ένα σποτάκι LED . Κατά μέσο όρο το κόστος κατανάλωσης είναι λιγότερο από 0,26€ την ημέρα.


Ποιος κινδυνευει περισσοτερο απο ενα ανθυγιεινο περιβαλλον εσωτερικου χωρου ;

Μελέτες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι περνούν πάνω από το 70% του χρόνου τους σε εσωτερικούς χώρους. Παρόλα αυτά, μερικοί άνθρωποι κινδυνεύουν περισσότερο εξαιτίας της έκθεσής τους σε ατμοσφαιρικούς ρύπους όταν βρίσκονται μέσα παρά έξω. Τα παιδιά αναπνέουν 50% περισσότερο αέρα ανά λίβρα του σωματικού τους βάρους από ό,τι οι ενήλικες. Επιπλέον, οι άνθρωποι που είναι εκτεθειμένοι σε εσωτερικούς ρύπους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι περισσότερο επιρρεπείς στις επιπτώσεις της ρύπανσης του εσωτερικού αέρα. Τέτοιες ομάδες περιλαμβάνουν τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τους χρόνια ασθενείς, ιδιαίτερα εκείνους που πάσχουν από αναπνευστικές ή καρδιαγγειακές παθήσεις.

Τι αρωματα διαθετει το ecobreeze ;

Το Ecobreeze προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων. Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας εποχικών αρωμάτων αλλά και αρωμάτων που ταιρίαζουν στην εικόνα της επιχείρησής σας.
Επιλέξτε από τη σειρά αρωμάτων του Ecobreeze τα οποία προτείνονται για την Ελλάδα: Tropical Heaven, Citrus Bloom, Baby Talc, Lavender, Caramel Cappuccino, Blossom Fresh.
Εναλλακτικά, επιλογές από τη σειρά light αρωμάτων : Sea breeze, Herbal Aromatic, Country Garden, Clean Linen, Orchard Fresh, Chocolate Cake και Blueberry Muffin.  

Ποσο γρηγορα καθαριζει τον αερα στο δωματιο ;

Για ένα δωμάτιο 28 κυβικών μέτρων:

  • Ταχύτητα ανεμιστήρα LOW = Κάθε 80 λεπτά 
  • Ταχύτητα ανεμιστήρα MEDIUM = Κάθε 30 λεπτά
  • Ταχύτητα ανεμιστήρα HIGH = Κάθε 21 λεπτά
Τι κινδυνουσ κρυβει για την υγεια η κακη ποιοτητα αερα εσωτερικων χωρων;

Σοβαρές ασθένειες μπορεί να προκύψουν από τον μολυσμένο αέρα του εσωτερικού χώρου. Το σύνδρομο ασθενούς κτιρίου, ή SBS όπως ονομάζεται, είναι μια φυσική αντίδραση σε πολλαπλές μολυσματικές ουσίες χαμηλού επιπέδου. Αυτές οι προσμείξεις θα μπορούσαν να είναι χημικές (φορμαλδεΰδη), βιολογικές (μούχλα) ή φυσικές (θερμότητα, υγρασία και φωτισμός).


ποσο σημαντικη ειναι ποιότητα του αερα ;

Τα συστήματα φίλτρανσης του αέρα χρησιμοποιούνται σε πολλές επιχειρήσεις. Ο λόγος είναι ότι ο αέρας στο εσωτερικό του χώρου εργασίας μπορεί να είναι έως και 10 φορές πιο μολυσμένος με ρύπους όπως ακάρεα σκόνης, γύρη, μούχλα, χημικά αποσμητικών χώρου και συστημάτων καθαρισμού αέρα με όζον, όπως επίσης από είδη καθαρισμού, δομικά υλικά και σκόνη από χαλιά. Αυτός ο κακής ποιότητας αέρας δεν είναι κάτι που μπορείτε να δείτε, αλλά μπορεί να είναι η αιτία για αλλεργίες, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και δυσάρεστες οσμές στον χώρο.


Πως εγκαθισταται το Ecobreeze ;
  • Μονάδα δικτύου η οποία πρέπει να συνδεθεί με το καλώδιο.
  •  Μονάδα δικτύου η οποία διαθέτει βύσμα και πρέπει να συνδεθεί σε πρίζα.
  • Όλες οι μονάδες πρέπει να στερεώνονται σε τοίχο.

Σε τι διαφερει το Ecobreeze ;

Το Ecobreeze είναι ένα σύστημα που όντως...λειτουργεί!
Το Ecobreeze είναι ένα αποτελεσματικό, αυτόνομο σύστημα τριπλής δράσης που απομακρύνει τις αλλεργιογόνες ουσίες του αέρα, τους παθογόνους οργανισμούς και τις οσμές με φυσικό τρόπο χωρίς να καλύπτει ή να χρησιμοποιεί όζον ή υπεριώδη ακτινοβολία. Το Ecobeeze πραγματικά καθαρίζει τον αέρα. Άλλα συστήματα του εμπορίου δεν καθαρίζουν τον αέρα πριν την διάχυση του αρώματος.


Τι χωρο καλυπτει το Ecobreeze ;

Γενικά μία συσκευή μπορεί να καλύψει έναν χώρο με αέρα σε όγκο περίπου 28 κυβικών μέτρων.


Πως μπορει το Ecobreeze να βελτιωσει τον εργασιακο μου χωρο ;
  • Μειώνει την εσωτερική ρύπανση.
  • Αφαιρεί τις οσμές.
  • Αρωματίζει διακριτικά.

Μπορει κανεις να αγορασει ενα Ecobreeze που να λειτουργεί με μπαταρια ;

Όχι, για να είναι το Ecobreeze ένα  αποτελεσματικό σύστημα εξαγωγής & φίλτρανσης αέρα, χρειάζεται σύνδεση στην πρίζα. Οι μπαταρίες απαιτούν πολύ συχνή αντικατάσταση, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά κοστοβόρο αλλά και βλαβερό για το περιβάλλον.