ΔΟΚΙΜΕΣ & ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Έκθεση δοκιμων αποτελεσματικοτητασ - κεντρο ST. cROIX sENSORY iNC. (mn, usa)


To St. Croix Sensory Inc.  είναι ένα κέντρο αξιολόγησης των οσμών του αέρα στις ΗΠΑ. Το εργαστήριο του St. Croix διεξήγαγε ανεξάρτητους ελέγχους για λογαριασμό της Washroom-Wizard Ltd(η εταιρεία παραγωγής του Ecobreeze) σχετικά με την ικανότητα του Ecobreeze να μειώνει τις δυσάρεστες οσμές.

Ο έλεγχος διεξήχθη σε ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και με το επίπεδο των δυσάρεστων οσμών μεγαλύτερο από το αναμενόμενο σε ένα κανονικό μπάνιο.
Τα αποτελέσματα, εντυπωσιακά: Ακόμα και με την ταχύτητα του ανεμιστήρα  ρυθμισμένη στο Medium και όχι στο High σημειώθηκε μείωση κατά 89% των δυσάρεστων οσμών μέσα σε 30 λεπτά και περισσότερο από 95% λίγο χρόνο αργότερα.

Ολόκληρη η έκθεση των αποτελεσμάτων, διαθέσιμη στα αγγλικά, με ένα κλικ εδώ.


Έκθεση δοκιμησ αποτελεσματικοτητασ του φιλτρου ανθρακα στισ οσμεσ ουρων - ΚΕΝΤΡΟ Odournet UK Ltd (Bristol, uk)

Η Washroom-Wizard Ltd ανέθεσε  στο εργαστήριο του Odournet UK LTD να αξιολογήσει ανεξάρτητα την αποτελεσματικότητα μόνο του φίλτρου άνθρακα  στη μείωση της δυσάρεστης οσμής των ούρων.

Τα αποτελέσματα έδειξαν μια σαφή μείωση της κακοσμίας από την κατάσταση της εξαιρετικά δυνατής δυσάρεστης οσμής στην κατάσταση της εξασθενημένης, αδύναμης οσμής.
Η μελέτη απέδειξε ότι το φίλτρο άνθρακα από μόνο του είναι ικανό να μειώσει τόσο την κακοσμία αυτή καθ'αυτή όσο και το πόσο ισχυρή είναι στο χώρο.

 Oλόκληρη η  έκθεση αποτελεσμάτων, διαθέσιμη στα αγγλικά, με ένα κλικ εδώ. 


Μικροβιολογικο τεστ -  SOUTHERN MICROBIOLOGICAL SERVICES LTD (uk)

SMS MICROBIOLOGY TEST


ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ INTERTEK ul & EU

INTERTEK APPROVAL 1

INTERTEK APPROVAL 2

ETL CERTIFICATE 1

ETL CERTIFICATE 2