Εσωτερικοί ρύποι, ένα παγκόσμιο πρόβλημα.  Το Ecobreeze – η παγκόσμια λύση!

Λειτουργεί!

Όλοι μας αντιμετωπίζουμε κινδύνους που μπορούν να βλάψουν την υγεία μας λόγω της καθημερινότητας. Ο οργανισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος ισχυρίζεται πως ο αέρας που αναπνέουμε στο γραφείο ή στα σπίτια μας μπορεί να είναι 2 έως 5 φορές πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι ενημερωμένοι για τους κινδύνους υγείας που ελοχεύουν, στα νοσοκομεία, στα σχολεία και στους χώρους εργασίας , λόγω ελλειπούς ποιότητας αέρα. Δεν υπάρχει ρυθμιστικός φορέας για την ποιότητα του αέρα και έτσι οι ιδιοκτήτες των κτιρίων αυτών είναι οι μόνοι υπεύθυνοι να παρέχουν ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για τους απασχολούμενους και τους επισκέπτες.

Το Ecobreeze διαθέτει κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αυτόνομο σύστημα εξαγωγής αέρα και είναι η ασφαλέστερη επιλογή παροχής ενός ανεκτίμητου αγαθού - του καθαρού και αρωματισμένου αέρα!
Το σύστημα τριπλής δράσης του Ecobreeze είναι η μοναδική και ιδανική λύση για την φροντίδα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται επιστημονικά από εργαστήρια στις Η.Π.Α και το Ηνωμένο Βασίλειο.

H ασφαλής εναλλακτική

Συνήθως, επειδή δεν μπορούμε να δούμε τα επικίνδυνα σωματίδια του αέρα, υποθέτουμε πως όλα είναι καθαρά. Μόνον όταν ο αέρας έχει άσχημη οσμή μπορούμε να το καταλάβουμε. Ο αέρας στο εσωτερικό του γραφείου μας μπορεί να είναι έως και 10 φορές πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουμε τη δυνατότητα να αερίζουμε επαρκώς τον χώρο, ούτε να έχουμε πάντα ανοιχτό κάποιο παράθυρο.Το Ecobreeze είναι ένα δραστικό σύστημα φίλτρανσης του αέρα που απομακρύνει τις οσμές και τους εσωτερικούς ρύπους σε όλους τους χώρους, ειδικά στους χώρους εργασίας που έχουν λίγο ή καθόλου εξαερισμό.

Οι συμβατικές μεθόδοι αντιμετώπισης των δυσάρεστων οσμών είναι είτε να τις καλύπτουμε απλά με άρωμα είτε να χρησιμοποιούμε όζον και ιονιστές. Ωστόσο αυτές οι μέθοδοι συμβάλλουν εκτενώς στην εσωτερική ρύπανση. Τα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού δεν αντιμετωπίζουν πάντοτε αποτελεσματικά τις οσμές και αυτό που κάνουν είναι να κυκλοφορούν μόνο μολυσμένο αέρα στον χώρο. Οι δυσάρεστες οσμές σίγουρα είναι μια άσχημη κατάσταση, αλλά η κάλυψή τους απλά με την προσθήκη αρωμάτων και τη συσσώρευση επιπλέον πτητικών οργανικών ενώσεων που προέρχονται από τη χρήση τους, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας.
Το Ecobreeze όχι μόνον αφαιρεί τον μη ανανεωμένο και δύσοσμο αέρα, αλλά ταυτόχρονα αρωματίζει χωρίς όμως να επιτρέπει συσσώρευση πτητικών οργανικών ενώσεων οι οποίες αποτελούν ερεθιστικούς παράγοντες .

Ιδανικό για : Κατοικίες, χώρους υγιεινής, χώρους αλλαγής πάνας μωρού, ανοιχτές κουζίνες γραφείων, κυλικεία, αποδυτήρια, χώρους υποδοχής/ρεσεψιόν, κτηνιατρεία, νοσοκομεία, φορητές τουαλέτες, διαδρόμους ξενοδοχείων, χώρους καπνίσματος, υπόγεια δωμάτια, γυμναστήρια, σαλόνια ομορφιάς, κομμωτήρια.

Βιωσιμότητα

Το Ecobreeze δημιουργεί ένα πιο υγιές περιβάλλον εργασίας, διασφαλίζοντας ένα βιώσιμο κι ευχάριστο περιβάλλον όπου εργαζόμενοι κι επισκέπτες νιώθουν άνετα.

Τα αρώματα του Ecobreeze διανέμονται με αργό, γραμμικό ρυθμό και δεν επηρεάζονται από τη θερμότητα, καθιστώντας έτσι το σύστημα οικονομικό και ασφαλές.

Τα μικροφίλτρα του Ecobreeze είναι πλενόμενα, τα φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι μη τοξικά, ενώ τα φιαλίδια αρωμάτων του είναι κατασκευασμένα από HDPE, υλικό που τα καθιστά πλήρως ανακυκλώσιμα. Το Ecobreeze δεν λειτουργεί με μπαταρίες, όζον ή αεροζόλ.